XIVè Seminari sobre el Patrimoni Natural de la comarca de la Garrotxa

La Delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d'Història Natural l'organitza el 26 de març a la Sala Magma de l'Espai Cràter

La flora de la Garrotxa serà analitzada durant el Seminari.
La flora de la Garrotxa serà analitzada durant el Seminari. | Xavier Borràs.
NacióGarrotxa
14 de març del 2022
Actualitzat a les 10:14h
El dissabte 26 de març s'organitza el XIV Seminari sobre el Patrimoni Natural de la comarca de la Garrotxa. L'acte començarà a les 9:30 h a la Sala Magma de l’Espai Cràter d'Olot i s'acabarà a les sis de la tarda. Durant la jornada es presentaran comunicacions sobre els últims projectes de recerca que s'han desenvolupat a la comarca de la Garrotxa.

La celebració d'aquest Seminari, que arriba a la catorzena edició, permet conèixer els projectes de recerca desenvolupats i els equips d'investigadors, debatre sobre els resultats obtinguts i promoure nous estudis. A partir de les comunicacions presentades els autors també elaboren els articles científics que cada any es publiquen als Annals de la delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d'Història Natural.

Enguany, les comunicacions s'han agrupat en tres blocs: un primer bloc sobre flora vascular, un segon sobre fauna i un tercer sobre els catàlegs comarcals d'aus i de fongs.  En aquest seminari han quedat fora les comunicacions de geologia que, per motius personals dels ponents, es realitzarà en un segon seminari més endavant, a la primavera.

La inscripció és gratuïta i cal fer-la amb un missatge de correu-e a ichn@iec.cat.
 

Cartell del XIV Seminari sobre el Patrimoni Natural de la comarca de la Garrotxa. Foto: @ICHN_Garrotxa.


 
Arxivat a