L’Orfeó Popular Olotí tracta la menopausa amb humor a l’obra «Calrades»

Una comèdia feta i interpretada majoritàriament per dones, que posa humor a un punt d’inflexió que convencionalment marca una nova etapa en la seva vida

L’obra vol desdramatitzar el fer-se gran, els canvis fisiològics i els malentesos que suposen.
L’obra vol desdramatitzar el fer-se gran, els canvis fisiològics i els malentesos que suposen. | @orfeopoloti.
NacióGarrotxa
10 de març del 2022
Actualitzat a les 9:27h
Pocs dies després de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, l’Orfeó Popular estrena Calrades, una comèdia feta majoritàriament per dones, interpretada majoritàriament per dones i que posa humor a la menopausa, un punt d’inflexió que convencionalment marca una nova etapa en la vida de les dones. També, deixa espai per a riure’s dels homes que sumen anys.

L’obra vol desdramatitzar el fer-se gran, els canvis fisiològics i els malentesos que aquests suposen, entre les dones i entre els homes i les dones.
 
Dirigida per l’actriu olotina Marta Puig, Calrades compta amb les interpretacions de Fina Carré, Conxi Codinach, Cristina Prat i Maria Torres, a més de la presentació de Joan Martí, l’acompanyament musical de la pianista Elisa Planagumà, la coreografia d’Espe Alba i Joan Puigdemont, Putxy, com a tècnic de llum i so.

Les entrades ja s’han exhaurit per a l’estrena, aquest dissabte 12 de març, però encara n'hi ha per a les següents funcions, diumenge 13 i els pròxims 19 i 20 de març a les 8 del vespre. Es poden adquirir a la Cuina de l’Orfeó i s’ofereixen amb descompte per a socis de l’entitat i, en aquesta ocasió, també, per a sòcies d’Alba amb motiu del seu 30è aniversari.
 
Arxivat a