La FES Olot ofereix formació a mida per a empreses i organitzacions

La "Formació in Company" és un projecte que s’adapta a les necessitats formatives de cada empresa

«Formació in Company» s’adapta a les necessitats formatives de cada empresa.
«Formació in Company» s’adapta a les necessitats formatives de cada empresa. | @FESOlot.
NacióGarrotxa
09 de març del 2022
Actualitzat a les 11:18h
Un dels molts serveis que ofereix la Fundació d’Estudis Superiors (FES) d’Olot és la Formació in Company, un projecte que s’adapta a les necessitats formatives d’una empresa. La formació consisteix en el desenvolupament d’un programa de formació específica per a l’empresa, en l’horari i el lloc que es prefereixi. El programa s’adapta a les necessitats de cada organització i, per altra banda, els coneixements adquirits es poden posar en pràctica de forma ràpida i eficient.

Els avantatges d’aquest tipus de formació són molts: la comoditat, la flexibilitat de dates i horaris, el seguiment del procés d’aprenentatge i l’adaptació a la realitat del negoci i els equips de treball. Però la clau d’aquest mètode de formació és l’ensenyament a mida. El formador personalitza la proposta en relació als objectius i les necessitats de cada empresa o organització, per manera que els alumnes aprenen aquells coneixements que implementaran en el seu dia a dia, amb casos reals de la mateixa empresa.

Aquesta formació es pot subvencionar a través de la FUNDAE (Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació), un programa estatal d’ajuda per a la formació contínua dels treballadors en actiu que es fa efectiu mitjançant bonificacions en les cotitzacions a la seguretat social. La FES gestiona aquesta bonificació dintre del programa de Formació in Company.

La FES d’Olot té més de 20 anys d’experiència en l’organització de formació, una àmplia xarxa de relacions amb universitats i professionals, i tècniques especialitzades en formació contínua i professionalitzadora.

Podeu trobar més informació al web, o podeu contactar-hi a través del correu [email protected] o al telèfon 972 262 128.  
 
Arxivat a