Es presenta una nova edició del mapa excursionista de la Vall d’en Bas i les Preses

Produït pel GECA i l’Editorial Alpina, se'n parlarà a Can Trona aquest dissabte a migdia

Cami final vora el cim del Puigsacalm, per on passen força excursionistes.
Cami final vora el cim del Puigsacalm, per on passen força excursionistes. | Xavier Borràs.
NacióGarrotxa
01 de març del 2022
Actualitzat a les 12:38h
«Un mapa extraordinari per un territori singular». D'aquesta manera es resumeix la tercera edició del mapa excursionista de la Vall d’en Bas i les Preses (Aiats-Puigsacalm), que es presentarà en un acte aquest dissabte, 5 de març, a migdia (12:00  h) a l’Auditori de Can Trona, el Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas.

Aquesta nova edició, feta per l’Editorial Alpina, està carregada de novetats, com la senyalització del nou tram de la ruta dels maquis al pas per la Vall d’en Bas, o els molins que es van inventariar en el llibre sobre la cultura de l’aigua en aquest municipi garrotxí.

A més, inclou una carpeta excursionista i dos mapes a escala 1:10.000 i 1:15.000, corbes de nivell cada 10 m, representació de la vegetació, tota una xarxa de senders, serveis i informació útil per a l’excursionista.

Aquesta tercera edició ha estat produïda entre el Grup Excursionista Cultural i Alpinista (GECA), de Sant Esteve d'en Bas, i l’Editorial Alpina, amb la col·laboració dels ajuntaments de la Vall d’en Bas i de les Preses, amb les imperdibles col·laboracions de Jordi Gosalves, Ramon Puigvert i Pere Gelis per a fer possible aquesta fita.

Totes les persones implicades hi seran el dia 5, durant la presentació, per a explicar totes les novetats i peculiaritats d’aquesta darrera i especial edició. L’entrada a l’acte serà lliure i gratuïta i no cal fer-ne inscripció prèvia.
 

La tercera edició inclou dos mapes i la carpeta excursionista. Foto: @editorialalpina.

Arxivat a