«La Botiga al Carrer d'Olot» recupera el format habitual

Enguany, per tercera vegada, durarà dos dies –divendres 4 de març a la tarda i dissabte 5 de març– i comptarà amb el suport d’una cinquantena de comerços

Una cinquantena de comerços participen a «La Botiga al Carrer d'Olot».
Una cinquantena de comerços participen a «La Botiga al Carrer d'Olot». | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
28 de febrer del 2022
Actualitzat a les 9:24h
Després de dos anys en que s'ha celebrat amb mesures i versions adaptades a les restriccions imposades arran de la pandèmia, l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) torna a repetir "La Botiga al Carrer d’Olot" en el seu format habitual. Enguany, per tercera vegada, durarà dos dies –divendres 4 de març a la tarda i dissabte 5 de març– i comptarà amb el suport d’una cinquantena de comerços. 

La proposta d’allargar la campanya va sorgir ara fa dos anys des de la mateixa entitat i, després de la bona resposta dels clients i dels comerciants, han decidit reeditar-ho. En total, aquest cop una cinquantena de comerços i negocis distribuïts en diversos barris participaran d’aquesta edició. 

Aquest 2022, per segon cop, també hi col·laboren els placers del Mercat d’Olot que oferiran productes amb descomptes de 2x1 durant els dos dies que duri la iniciativa.
  
"La Botiga al Carrer d'Olot" coincideix amb el final de la campanya de rebaixes periòdiques –hivern i estiu– i serveix per a posar el punt final a aquests períodes de descomptes. “La Botiga al Carrer són les rebaixes finals dins les rebaixes d’hivern. Aquesta acció suposa  un gran atractiu per al conjunt comercial i ens fa especial il·lusió retornar al format anterior amb la voluntat d’acostar-nos al màxim a la ciutadania olotina”, assenyala la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot, Anna Planella.

L’acció compta amb el suport de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Olot i de la Generalitat de Catalunya i forma part de la marca promocional 100% Olot.
 

Cartell de «La Botiga al Carrer d'Olot» d'aquest 2022. Foto: @ACOolot.

Arxivat a