Ja és en marxa la borsa de monitors i coordinadors d’activitats a Olot

Per a la gestió i realització de les activitats de l’Estiu Riu, els equips que conformaran el Nadal Esportiu de 2022 i les propostes esportives de Setmana Santa de 2023

Cap a 800 infants es poden beneficiar de l'Estiu Riu d'Olot.
Cap a 800 infants es poden beneficiar de l'Estiu Riu d'Olot. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
25 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:07h
Des d'aquest passat dimarts, 22 de febrer, és oberta la convocatòria de places de monitor i coordinador per a la pròxima edició de l’Estiu Riu. La convocatòria també permetrà disposar d’una borsa de treball per a escollir els equips i professionals que gestionaran les activitats del Nadal Esportiu i de la Setmana Santa Esportiva de 2023.

En aquesta convocatòria se cerquen professionals tant per a les activitats en lleure, com les esportives, aquàtiques i coordinadors i monitors d’escoles bressol d’estiu i casalets. D’aquesta manera, s’elaboraran tres llistats en funció de les places vacants.

La contractació laboral serà de caràcter temporal i l’horari de treball s’adaptarà a les necessitats del servei en els corresponents contractes que es formalitzin, així com a les modificacions i ampliacions que calgui per a poder atendre urgències, canvis o necessitats.
 
Terminis i requisits per formar part de la borsa
Les persones interessades podran presentar-s’hi fins al pròxim 14 de març de 2022. Per a fer-ho només cal consultar les bases, omplir la sol·licitud i presentar la documentació necessària a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot (situada al passeig de Ramon Guillamet, 10); o, telemàticament, a la seu electrònica a través d’instàncies electròniques específiques.

Per a prendre part d’aquest procés caldrà presentar la documentació següent
  • Fotocòpia del DNI.
  • Fotocòpia de la titulació exigida o resguard d’haver abonat els drets per a la seva expedició.
  • Fotocòpia de tots els documents acreditatius dels mèrits que s’al·leguen.
  • Currículum vitae acadèmic i professional.
  • Declaració jurada tot assegurant que es compleixen els requisits estipulats.
  • Fotocòpia del certificat conforme que el sol·licitant no consta en la base de dades del Registre central de delinqüents sexuals.
A la pàgina web www.esportsilleure.olot.cat, de l’Àrea d’Educació i Joventut així com al web de l’Ajuntament d’Olot podreu trobar les bases d’aquest procés i els criteris de puntuació i selecció a través dels quals es valoraran les candidatures.

Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot –situada a l’avinguda República Argentina, 8 d’Olot– o bé al telèfon 972 266 461. L’horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.
 
Arxivat a