El carnaval matina a Sant Jaume de Llierca

Tot i el mal temps, el Centre Cívic del poble s’ha omplert de mainades que han ballat i gaudit al ritme de Pentina el Gat

Grans i petits disfressats van saltar i ballar al Centre Cívic.
Grans i petits disfressats van saltar i ballar al Centre Cívic. | @SantJaume.
NacióGarrotxa
21 de febrer del 2022
Actualitzat a la 13:12h
Aquest passat dissabte, 19 de febrer, va arribar una de les celebracions més esperades per les mainades del poble, el Carnestoltes. La festa, pensada especialment per als més menuts, l’organitzava l’AFA Les Escomes en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca.
 
Enguany el Centre Cívic es va omplir de colors i de xauxa gràcies a les originals disfresses de grans i petits. Seguidament, va ser el torn de la música del grup Pentina el Gat, que  va fer moure l’esquelet a tothom. En acabat, es va fer un berenar popular individual, tot seguint les recomanacions pandèmiques, per a recuperar les forces.
 
Segons Maria Vila, regidora de Participació Ciutadana, “la festa de Carnestoltes es consolida amb una molt bona assistència de grans i petits disfressats”. Vila ha afeguit que “el Carnestoltes és una activitat que fa poble, cada any son més les famílies que fan volar la seva imaginació i es disfressen”.

Podeu veure'n un munt de fotografiesen aquest vincle.