S'activen els tallers de primers auxilis a la Vall d'en Bas

El municipi ja compta amb quatre equips de desfibril·lació externs automàtics (DEA) que s'han distribuït entre els camps de futbol

Un dels tallers de primers auxilis per a entitats esportives.
Un dels tallers de primers auxilis per a entitats esportives. | @ajuntamentbas.
NacióGarrotxa
21 de febrer del 2022
Actualitzat a les 10:22h
La Vall d’en Bas continua reforçant i posant accent en la seguretat i comença a impartir les formacions en primers auxilis a totes les entitats esportives del municipi. De fet, a finals del mes de gener, van arribar al municipi quatre equips de desfibril·lació externs automàtics (DEA) que es van distribuir entre els camps de futbol de la Vall.

Amb la voluntat de fer una prevenció integral davant de qualsevol imprevist, des de l’Ajuntament –i amb la col·laboració de l’empresa garrotxina Treszero Formació i Salut–, s’estan portant a terme formacions en primers auxilis i l’ús de desfibril·ladors a totes les entitats esportives. Així, aquest passat dijous es va fer la primera de les tres sessions programades, que es va dur a terme al Local Social de Joanetes.

Les altres dues formacions es faran els dies:
  • 23 de febrer de 18 a 21 h al local social d’Hostalets.
  • 26 de febrer de 10 a 13 h al local social de Les Olletes
Aquestes sessions estan pensades per fer grups reduïts que facilitin més la transferència de coneixement i donar cobertura a totes les entitats del municipi.