Nandu Jubany se suma al projecte «Realitat Millorada» amb unes croquetes de xocolata solidàries

Sota l'impuls de la garrotxina Fundació A. Bosch té l'objectiu de recaptar fons per a transformar l'Àrea d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona

Nando Jubany i uns infants amb càncer amb les ulleres de «Realitat millorada».
Nando Jubany i uns infants amb càncer amb les ulleres de «Realitat millorada». | @fundacioabosch.
NacióGarrotxa
16 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:19h
El reconegut cuiner català Nandu Jubanys’ha sumat al projecteRealitat Millorada, impulsat per la garrotxina Fundació A. Bosch, la Fundación Aladina i la Fundació Small, totes elles dedicades a la lluita contra el càncer infantil, que té com a objectiu recaptar més de 6 milions d’euros per a dur a terme un projecte integral de condicionament i humanització de l’Àrea d’Hospitalització d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.

El proper 15 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, Jubany llançarà al mercat unes croquetes de xocolata solidàries. Durant els tres primers mesos des que es posin a la venda es destinarà part de l’import de la compra a aquesta remodelació hospitalària.

Les noves croquetes estan elaborades amb xocolata negra, oli d’oliva verge i un toc de sal; a més, presenten una forma esfèrica que les fa diferents de les convencionals. El seu llançament representa l’entrada de les croquetes en el món del dolç amb una proposta trencadora per consumir per postres, o com a aperitiu o piscolabis. Aquest producte, que amplia la gamma de les populars croquetes que Jubany fa temps que comercialitza, es podrà trobar inicialment a Ametller Origen i BonPreu Esclat, i es preveu ampliar progressivament la xarxa d’establiments.

El mateix Nando Jubany ho explica en un vídeo al seu compte de Twitter:
Arxivat a