Tornen la Mitja Marató de la Garrotxa i la Cursa Popular de 10 km

Organitzades pel Club Natació Olot, tindran lloc el diumenge 20 de març a les deu del matí

NacióGarrotxa
15 de febrer del 2022
Actualitzat a les 9:34h
El diumenge 20 de març, a les deu del matí, tindrà lloc la 26a Mitja Marató de la Garrotxa - Trofeu "Memorial Josep Abulí" i la 7a Cursa Popular de 10 km, organitzades pel Club Natació Olot, amb sortida i arribada des de les mateixes instal·lacions de l’entitat.

La Mitja Marató de la Garrotxa ha assolit un gran prestigi per la seva proposta de qualitat: amb una bona organització, format atractiu i, sobretot, per la bellesa del recorregut i pel particular regal amb què s'obsequia a tots els participants que finalitzin dins l'horari establert: un pernil per a tothom qui aconsegueixi acabar-la, amés d'un assortit d'embotits per als participants de La Popular de 10 km que finalitzin les curses dins dels horaris establerts. 

El circuit transcorre per la part nord de la Vall d'en Bas (pels pobles de la Pinya i el Mallol), des d'on es pot gaudir d'unes esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i del Puigsacalm.

La ciutat d'Olot també és un escenari privilegiat de la prova, que veu com centenars d’atletes gaudeixen d’una jornada fantàstica dedicada a l’esport.
 
L’organització de la prova comptarà amb diferents punts durant la cursa en què els atletes es podran avituallar amb aigua, per a recuperar forces, i continuar endavant. Tots els participants també podran utilitzar els serveis de vestuaris, dutxes i guarda-roba que el Club Natació Olot posa a la seva disposició.

Informacions d'interès
Mapa i perfil altimètric de la Mitja Marató de la Garrotxa: RUNEDIA / Wikiloc.
 

Cartell de la Mitja Marató de la Garrotxa i La Popular. Foto: @cnolot.


 
Arxivat a