Voleu aprendre a fer escultures de xocolata?

L'escultor Miquel Alari i el pastisser Lluís Riera, del Cacau d'Olot, en faran un taller a Can Trona aquest cap de setmana

NacióGarrotxa
08 de febrer del 2022
Actualitzat a les 8:57h
L’escultor Miquel Alari i el xocolater Lluís Riera de la pastisseria El Cacau d'Olor oferiran un taller d’escultures de xocolata a Can Trona aquest cap de setmana

El taller consta de dues sessions. La primera sessió tindrà lloc el divendres 11 de febrer de 18h a 21h. La segona sessió serà l’endemà, el dia 12 de febrer de 16h a 19h.

El primer dia es farà una breu introducció sobre el cacau i els seus orígens. Així mateix, s’explicaran quins aspectes s’han de tenir en compte a l’hora de fer una escultura amb xocolata: la durabilitat i les limitacions. A més a més, els participants començaran a temperar la xocolata i a preparar parts de l’estructura per a construir les escultures que hagin pensat.

El segon dia, es dedicarà a acabar les peces. Es faran els acabats, les decoracions i les textures finals.

Cada participant es podrà endur l’escultura de xocolata ja feta a casa un cop acabat el taller. No cal tenir coneixements previs. L'edat mínima per a participar-hi és de 10 anys i el preu per persona és de 5 euros.

Cal inscripció prèvia tot enviant un missatge de correu a cantrona@vallbas.cat.
 
Arxivat a