La Fundació d'Estudis Superiors d'Olot ofereix un curs de «Mindfulness»

Per a professionals que volen desenvolupar el creixement personal i millorar el benestar

El «mindfulness» cerca l'atenció plena i la plenitud de la ment dels qui hi participen.
El «mindfulness» cerca l'atenció plena i la plenitud de la ment dels qui hi participen. | @FESOlot.
NacióGarrotxa
07 de febrer del 2022
Actualitzat a les 11:08h
La Fundació d'Estudis Superiors d'Olot (FES Olot) ofereix un curs de Mindfulness (atenció plena) –que impartirà Eva Aixelà, formadora en intel·ligència emocional, resolució de conflictes i mindfulness– per a tots aquells professionals que vulguin millorar el benestar.

El curs té com a objectiu conèixer, practicar i interioritzar la filosofia i les pràctiques Mindfulness per reduir l'estrès, millorar la presa de decisions, millorar les relacions, la productivitat i la innovació.

El curs, de 12 hores, es realitzarà a Can Monsà, la seu de la FES, els dimecres 9, 16 i 23 de març, de 15 h a 19 h. En cada una de les sessions es combinarà conceptes, tècniques i pràctica de la filosofia Mindfulness. Es tracta d'un aprenentatge experiencial mitjançant la reflexió, la introspecció i la pràctica.

La pràctica del Mindfulnessaporta beneficis en totes les àrees de la vida, incloent l'àrea laboral. S'ha demostrat que practicant aquestes tècniques s'obtenen canvis neurològics al cervell que ajuden a gestionar les emocions, pensaments i situacions d'una forma objectiva i efectiva. El Mindfulness disminueix els patrons automàtics que ens limiten la creativitat i la resolució òptima dels conflictes, facilitant d'aquesta manera la presa de decisions i la innovació.

El curs té un cost de 180 euros. Podeu reservar la vostra plaça a la web de la Fes, http://fes.olot.cat, trucant al 972 262 128, o enviant un missatge de correu a [email protected].

 
Arxivat a