Sant Jaume de Llierca ja prepara la 27a Fira de Sant Josep

Després de dues edicions suspeses per les restriccions, el diumenge 20 de març se celebrarà la 27a edició d'aquest certamen i la 21a Trobada de Puntaires

Sant Jaume de Llierca, a la Garrotxa.
Sant Jaume de Llierca, a la Garrotxa. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
02 de febrer del 2022
Actualitzat a la 13:05h
Enguany, la Fira de Sant Josep de Sant Jaume de Llierca celebra 27 anys al poble i coincideix amb el fet que per causa de les restriccions imposades arran de la pandèmia ha calgut suspendre les dues edicions anterior. Tot aprofitant aquests dos fets, l'Àrea de Promoció Econòmica planteja una fira que mostri els valors del municipi, que sigui un concepte amb qualitat, dotat d’un component sensible i cultural.

A més a més, serà una fira que posarà en pràctica la responsabilitat social municipal, tornant als orígens de la fira comercial, social i lúdica. Així, la fira girarà de nou entorn dels eixos ja consolidats com la gastronomia i l’artesania.

“Per aquest motiu, la fira vol continuar potenciant el sector agroalimentari, però també fer especial incidència en el sector multisectorial, donant cabuda a aquells expositors que, des de la seva especialitat, portin algun producte o servei relacionat amb la filatura o els treballs manuals”, explica Xevi Reixach, regidor de promoció econòmica.

Totes les empreses, comerços i negocis que vulguin participar a la Fira de Sant Josep ja poden formalitzar la inscripció fins al 17 de març. L'organització valorarà que els expositors que participin a la Fira de Sant Josep de Sant Jaume de Llierca promocionin productes i serveis relacionats amb productes artesanals i de petits productors.

El termini per a formalitzar les inscripcions serà el vinent 17 de març i es poden presentar a l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 ) o enviant un missatge de correu-e a firesimercats@santjaumedellierca.cat.

La Trobada de Puntaires, que enguany celebrarà la seva 21a edició no hi podia faltar a la Fira de Sant Josep, explica Lourdes Barris, regidora de cultura. “Des de l’Ajuntament volem contribuir a mantenir vives les tradicions, i en especial aquesta, molt arrelada al nostre poble”, ha dit Barris.

• Documentació relacionada amb la 27ª Fira de Sant Josep
Sol·licitud d’inscripció i participació dels expositors i normes de funcionament
• Documentació relacionada amb la 21ª Trobada de Puntaires
Sol·licitud d’inscripció a la trobada de puntaires
 
Arxivat a