1 de 10
Mitjans de comunicació

«La Comarca d’Olot», entre els guanyadors del concurs de fotografia de l’ACPC

Els Gegants d'Olot són els protagonistes de les imatges publicades al setmanari per Ramon Buxó, que ha guardonat amb un tercer premi per l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal

Una de les fotografies guardonades de la sèrie «La faràndula olotina confinada». | Ramon Buxó Martínez.
per NacióGarrotxa, Olot, Catalunya | 2 de febrer de 2022 a les 10:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de febrer de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC) fa públic el veredicte del concurs fotogràfic convocat entre les publicacions associades amb motiu del 40è aniversari de l’entitat que duia per títol 40 anys de Premsa Comarcal, 40 anys fent país.

El tercer premi, dotat amb un trofeu i un val per adquirir productes fotogràfics per un valor de 250 euros, ha estat per al reportatge La faràndula olotina es desconfina, del fotògraf Ramon Buxó Martínez, publicat al setmanari La Comarca d’Olot.


A la sèrie de fotografies s’hi explica la represa de l’activitat dels Gegants d’Olot durant les Festes del Tura després de l’aturada a causa de les restriccions imposades arran de la pandèmia i la importància d’aquesta activitat per al teixit social de la ciutat.

El jurat dels premis estava format pe reconegut fotògraf de La Vanguardia, Daniel Duch, la vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Núria de José, i Núria de Piera, gerent de les publicacions La Portada, Gol Esports i Puntvalles i vocal de la junta de l’ACPC.


El premi es lliurarà durant la vinent Convenció de l’ACPC que se celebrarà el segon trimestre de 2022, i les imatges premiades es destinaran al muntatge de l’exposició 40 anys de la Premsa Comarcal  que serà itinerant per diferents indrets de Catalunya, sempre que la situació sanitària en permeti la seva difusió.
Participació