L'ampliació de la tribuna de l’Estadi Municipal d’Olot ja és una realitat

L’actuació, que ha costat 103.213 euros, permet complementar les instal·lacions i oferir un millor servei als assistents

El regidor Aniol Sellabona ha visita l'Estadi Municipal per veure-hi la nova coberta de tribuna.
El regidor Aniol Sellabona ha visita l'Estadi Municipal per veure-hi la nova coberta de tribuna. | @olotuit.
NacióGarrotxa
02 de febrer del 2022
Actualitzat a les 10:14h
Aquesta setmana s'enllesteixen els treballs de millora i ampliació de la tribuna de l’Estadi Municipal d’Olot de la zona sud-oest que han permès allargar 30 metres la coberta d’aquest espai, tal com va poder constatar ahir mateix en la visita que hi va fer el regidor d’Esports de l'Ajuntament olotí, Aniol Sellabona.
 
Les noves actuacions s’han fet per a ampliar la tribuna amb una estructura independent de 26 metres. Aquesta obra està formada per 4 nous pòrtics prefabricats de formigó armat, connectats per pilars, i una nova coberta metàl·lica.

D’aquesta manera, s’ha pogut ampliar l’oferta de localitats disponibles de l’estadi, tot millorant les instal·lacions i els serveis. L’actuació ha tingut un cost de 103.213 euros i també ha inclòs els treballs de remodelació de la zona dels lavabos amb la creació d’un d'adaptat, per a persones amb mobilitat reduïda, i una nova zona d’emmagatzematge. 
 

Uns treballadors enllesteixen els treballs de millora a l'Estadi Municipal d'Olot. Foto: @olotuit.


Millores contínues per potenciar l’equipament
Al llarg dels darrers anys s’han dut a terme diverses remodelacions i actuacions en aquestes instal·lacions esportives municipals. L’any 2014 s'hi van construir els nous vestidors, una actuació que formava part de la primera fase del projecte d’ampliació dels vestidors i de la zona d’administració.
 
Posteriorment, l'any 2019, es van portar a terme noves actuacions a les llotges, a la zona de tribuna i, al llarg del 2020, es va canviar el marcador electrònic, es va habilitar una nova zona de premsa i es va millorar el quadre elèctric i es va ampliar la zona de llotja.

La voluntat de l’Ajuntament d’Olot és, segons Sellabona, continuar potenciant noves actuacions i obres que permetin millorar i renovar aquest espai de cara als anys vinents.
Arxivat a