La campanya #ConfioEnElsJoves de la Fundació Impulsa recapta 6.000 euros

S’hi han sumat cares conegudes com les de Núria Bacardit, Francesc Latorre, Carme Ruscalleda, Ferran Latorre, Araceli Segarra, Oriol Amat i Toni Bou

Les donacions de setanta persones permetran dues beques més.
Les donacions de setanta persones permetran dues beques més. | @FundacioImpulsa.
Redacció
28 de gener del 2022
Actualitzat a les 12:10h
Des de mitjan novembre s'ha dut a terme la campanya de microdonatius#ConfioEnElsJoves per ampliar les aportacions que fan possible les beques Impulsa, una campanya que finalitza aquest divendres i de la qual la directora de la Fundació Impulsa, Alejandra Manau, en fa una bona valoració a diferents nivells i agraeix la implicació de totes les persones que l’han fet possible.

En aquesta aposta s’hi han sumat cares conegudes com les dels periodistes de TV3 Núria Bacardit i Francesc Latorre; la cuinera Carme Ruscalleda; els alpinistes Ferran Latorre i Araceli Segarra; l’economista Oriol Amat i el pilot Toni Bou.


“Des de la Fundació Impulsa estem molt satisfets de la campanya #ConfioEnElsJoves: d’una banda, estem contents pel missatge que hem pogut transmetre a la societat que nosaltres com a Fundació confiem realment en els joves, veiem tot el potencial que poden aportar a la societat i al teixit empresarial; i també estem molt contents de la rellevància que ha tingut a nivell de personalitats que s’hi han sumat. A més, estem satisfets pel fet que és la primera vegada que fem una campanya com aquesta i amb el finançament recaptat de 6.000€ cobrim el cost de dues bequesEn aquest sentit, volem agrair als donants que han fet les seves aportacions i als mitjans de comunicació que ens han donat suport durant la campanya. A partir d’ara deixem les portes obertes perquè qualsevol persona pugui col·laborar amb la Fundació tant a títol particular com a nivell d’empreses i organitzacions”, explica. Una implicació que també es pot fer a través de la mentoria social, per la qual ben aviat iniciaran una nova campanya de captació de persones que vulguin acompanyar Impulsers en el seu creixement professional i personal de manera altruista. 
 
Des de fa unes setmanes,  ja s'ha posat en marxa l’engranatge pel procés de selecció dels joves del curs vinent amb els centres educatius i les institucions implicades. Els centres educatius d’ESO són els encarregats de presentar les persones candidates a la beca i en aquesta línia, s’ha explicat la tasca de la Fundació Impulsa als 75 centres nous que s’incorporen i s’han presentat els resultats del curs 2020-21 als altres 55 que ja en formen part. Fins el dia 3 de febrer els centres docents ja poden fer arribar les seves sol·licituds de beques Impulsa a través de l’enllaç que els faciliten els Consells Comarcals i Ajuntaments de cada territori.  
 
Les persones que encara no hi hagin fet i vulguin col·laborar amb la campanya #ConfioEnElsJoves poden fer-ho clicant aquí.  
 

Es faran noves promocions per acompanyar Impulsers en el seu creixement. Foto: @FundacioImpulsa.

La Fundació Impulsa 
Des del 2015, la Fundació Impulsa ha becat més de 360 joves d’Osona, la Garrotxa, el Berguedà, el Moianès, el Bages, el Baix Empordà, Sabadell i TerrassaMés d’un 90% d’aquests  joves es titulen cada any, molt per sobre del 50% de la mitjana de Catalunya, un indicador d’èxit del Mètode Impulsa.  

El Mètode Impulsa promou una xarxa d’agents del territori entorn els joves que garanteixen un acompanyament econòmic, tecnològic, humà, social i laboral. Des del procés de selecció, fet per l’equip psicopedagògic de la Fundació Impulsa de la mà dels centres educatius i de l’administració pública, fins a l’entrega d’un ordinador portàtil, l’acompanyament d’una persona mentora arrelada al territori, la vinculació amb empreses i la realització d’un voluntari per part dels  joves becats.  
 
Per a més informació sobre la Fundació Impulsa es pot consultar la Memòria d’Activitat 2020-2021. 

Arxivat a