L’ampliació del parc de patinatge d’Olot ja és una realitat

Al nou espai –amb una rampa de més–, les contra corbes, escales i caixons el complementen amb nous elements d’aprenentatge

Alguns practicants de patinatge amb Pep Berga i Aniol Sellabona a la remodelada pista.
Alguns practicants de patinatge amb Pep Berga i Aniol Sellabona a la remodelada pista. | @olotuit.
NacióGarrotxa
28 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:20h
Aquestes primeres setmanes del 2022 han finalitzat els treballs de la segona fase d’ampliació del parc de patinatge (skatepark) d’Olot, situat al parc de l'avinguda Malatosquer, a la carretera de Santa Coloma, tocant a la Solfa. L’actuació, que s’ha allargat durant diversos mesos, ha permès ampliar la zona de patinatge en 375,30 m². La nova instal·lació també està pensada perquè s'hi pugui fer ús de BMX, patinets, bicicletes i altres tipus de patins.

L’any 2018 l’Ajuntament d’Olot ja va ampliar en 200 metres quadrats aquest skatepark i, ara, amb aquests treballs finalitzats, el nou espai per a patins i monopatis disposa de gairebé 1.000 metres quadrats, nou enllumenat, mobiliari urbà, zones amb escales, contra corbes, caixons i una rampa nova, tot d'elements que són de gran utilitat per al Club Skate Olot, els quals han participat des del primer moment en el procés de disseny assessorant els equips i seguint les obres.   

En aquest sentit, el club esportiu ha incrementat el nombre d’alumnes els darrers anys. “Ara Olot disposa d’un espai totalment singular que permet donar resposta a les necessitats detectades; acollir més patinadors i ofereix elements d’aprenentatge diversos”, assegura el batlle de la ciutat, Pep Berga, el qual aquest dijous al vespre ha visitat les instal·lacions acompanyat del regidor d’Esports, Aniol Sellabona.

Els treballs van començar el passat dilluns 18 d’octubre de 2021 i han finalitzat a finals d’aquest mes de desembre i té la voluntat de ser un espai d’oci i lleure familiar.  

 
Arxivat a