La FES Olot ofereix un curs d’introducció al QGis per a professionals de la jardineria

És un programa –lliure i gratuït– de sistemes d’informació geogràfica per a la gestió d’elements amb una component territorial

El QGis és un programa lliure i gratuït.
El QGis és un programa lliure i gratuït. | @FESOlot.
NacióGarrotxa
25 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:54h
Nova formació de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot. La FES d’Olot ofereix un curs d’Introducció al QGis per a tècnics municipals i professionals de jardineria, dirigit a aquells professionals que els cal un programa de sistemes d’informació geogràfica per a la gestió d’elements amb una component territorial.

Amb aquest curs es podrà conèixer aquest programa, lliure i gratuït; intuïtiu i fàcil d’utilitzar, que permetrà conèixer les fórmules per a visualitzar les dades gràfiques i alfanumèriques, utilitzar les eines de consulta i selecció, personalitzar la vista, conèixer els formats d’informació geogràfica, exportar la informació geogràfica, crear i editar dades gràfiques i gestionar la informació alfanumèrica, crear mapes temàtics i exportar-los i utilitzar les eines d’anàlisi espacial i geoprocessament.

Aquesta formació conté una part teòrica i una de pràctica i, per tant, el format serà presencial. En concret, la formació s’ha organitzat en 4 sessions de 4 hores que es portaran a terme els divendres 4, 11, 18 i 25 de març de 2022 de 10 a 14 h. Cal que els assistents disposin i portin un ordinador portàtil amb el programari QGIS instal·lat.

Cristina Lladó Serra, geògrafa i consultora SIG amb àmplia experiència en la creació de cartografia per a inventaris de jardineria, per a plans directors del verd urbà i plans de poda serà l’encarregada de realitzar la formació. 

Organitzat per la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot, amb el suport del Consorci SIGMA i l’Institut La Garrotxa; el curs té places limitades i un cost de 180 euros, bonificable a través de Fundae. 

Podeu consultar a través del següent enllaç el programa així com formalitzar la inscripció. 
Per més informació, podeu contactar amb la FES d’Olot a [email protected] o a través del telèfon 972 26 21 28.
 
Arxivat a