El segon capítol d'«El Llop» de TV3 emetrà dimecres els càstings fets a Olot

El programa, liderat per Àngel Llàcer, té com a objectiu trobar els millors actors i actrius amateurs per a representar l'obra "Terra Baixa"

L'equip d'«El Llop» de TV3.
L'equip d'«El Llop» de TV3. | TV3.
NacióGarrotxa
25 de gener del 2022
Actualitzat a les 8:35h
Després de la reeixida estrena el passat 19 de gener a TV3, el programa El Llop tornarà aquest dimecres a les 22.05h. I ho farà des d'Olot i des de Manresa com a escenaris principals. 

El Llop, dirigit i liderat per Àngel Llàcer, té com a principal objectiu trobar els millors actors i actrius amateurs de Catalunya per representar l'obra Terra Baixa. Es tracta d'un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural que pretén reivindicar i dignificar el teatre amateur català. 

En aquest sentit, a El Llop l'espectador descobrirà com es crea una representació teatral des de zero i serà testimoni de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l'espectacle. Amb l'entreteniment com a punt de partida, Llàcer i el seu equip han voltat per Catalunya per formar la companyia i viure tot el procés d'assajos fins al dia de l'estrena. En el capítol que s'emetrà aquest dimecres les ciutats protagonistes seran Olot i Manresa

Un cop s'hagi emès el programa, s'engegarà una gira per Catalunya per representar el muntatge als principals teatres del país, amb totes les característiques d'una producció escènica professional.
Arxivat a