El clàssic «La filla del mar» arriba al Teatre Principal d’Olot en forma de musical

L'obra d'Àngel Guimerà, que ofereix La Barni Teatre/Focus, és una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana

Una escena de «La filla del mar», d'Àngel Guimerà, adaptada al teatre-dansa.
Una escena de «La filla del mar», d'Àngel Guimerà, adaptada al teatre-dansa. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
24 de gener del 2022
Actualitzat a les 9:13h
Aquest dissabte, 29 de gener, a les set del vespre, al Teatre Principal d'Olot, arriba l’adaptació d’un clàssic, La filla del mar, a un musical que parla de la identitat i la diferència. L'obra d’Àngel Guimerà, estrenada el 1899, transcendeix el seu temps i esdevé una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana.

La història, d’una vigència absoluta, ens parla de la discriminació i de la resistència de les comunitats a incorporar la diferència, i permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà i, també, les contradiccions al voltant de conceptes com la identitat, la diferència i la pertinença.

No es tracta d’un musical convencional ni tampoc d’una obra de text, ja que es fusionen els gèneres perquè vagin a cavall a l’hora d’explicar la història. Així mateix, a través d’un llenguatge corporal més pròxim al teatre-dansa, la companyia ens farà viatjar per al·legories físiques i per imatges plàstiques que arrodoneixen la peça en aquesta proposta multidisciplinària.

Preu: De 7 a 25 euros
 
Arxivat a