Desmantellen una cuina il·legal a Olot on s'explotava persones sense papers

Efectius de la Policia Municipal i de la Policia Nacional van constatar que s'hi feien uns postres típics de l'Índia sense les mesures higièniques necessàries

Alguns dels cossis bruts i amb aliments en mal estat a l'obrador il·legal d'Olot.
Alguns dels cossis bruts i amb aliments en mal estat a l'obrador il·legal d'Olot. | PM Olot.
NacióGarrotxa
21 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:48h
La Policia Municipal d'Olot i la Policia Nacional espanyola han desmantellat una cuina il·legal en un domicili particular d'Olot on eren explotades laboralment persones en situació irregular. L'operatiu conjunt entre els dos cossos arriba després que uns ciutadans van denunciar que s'havia muntat aquest obrador il·legal en un pis de la capital garrotxina.

Arran de la denúncia els dos cossos policials van investigar el domicili i també els punts on es venien els productes cuinats en aquest obrador. Finalment, es va fer una entrada al domicili on es feien uns postres típics de l'Índia i es va comprovar que no es complien les mesures higièniques necessàries.
 
L'espai estava brut, els aliments no estaven refrigerats i es trobaven en mal estat de conservació. A més, no hi havia cap registre sanitari, ni se'n podia determinar la procedència.

Els responsables de l'Agència de Salut Pública de Catalunya van aixecar una acta d'infracció per aquest motiu.

A més, l'operatiu policial també va investigar set locals d'alimentació i va detenir dues persones per infringir la llei d'estrangeria, es van notificar tres infraccions de la normativa de treball i es van aixecar tres actes més per part del departament de Salut Pública.
 

Alguns dels ingredient i estris de l'obrador il·legal d'Olot. Foto: PM Olot.

Arxivat a