Ple de l'Ajuntament d'Olot

El fons extraordinari per la Covid inverteix 987 mil euros a Olot el 2021

El ple també aprova una moció en defensa del cànon de residus de Catalunya amb l'abstenció del PSC

per Xavier Borràs, Olot, Catalunya | 21 de gener de 2022 a les 09:10 |
El primer ple de l'Ajuntament d'Olot de 2022 s'ha tornat a fer de forma telemàtica. | @olotuit.
Al ple de l'Ajuntament d'Olot d'aquest dijous s'ha donat compte de l’aplicació del fons de contingència extraordinari Covid-19 pel que fa a l’exercici de 2021 que ha permès invertir un total de 987.168,82 euros en ajudes directes als sectors econòmics i les activitats més afectades per la pandèmia, a més de neteges extraordinàries als centres educatius de la ciutat, entre altres accions.

A part, també s’ha donat compte de l’aplicació de la Llei 22/2021, de 28 de desembre, de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2022 que estableix l’increment de retribucions del personal municipal de l’Ajuntament d’Olot del 2% aquest 2022. 


En l’apartat mocions, el plenari a més d'aprovar per unanimitat la moció de la Plataforma No és un Vial, és un carrer perquè el consistori endegui la campanya "Olot Camina" i, d’altra banda, s’ha adherit a la moció en defensa del cànon de residus de Catalunya –que ha presentat la regidora d'ERC Anna Barnadas– amb el vot favorable de tots els grups municipals i l’abstenció del PSC.

El primer ple d'aquest 2022, que s'ha allargat tres hores justes, s’ha tornat a fer de forma telemàtica arran l’increment de positius als tests de l'anomenada variant òmicron.

 

 

Participació