El fons extraordinari per la Covid inverteix 987 mil euros a Olot el 2021

El ple també aprova una moció en defensa del cànon de residus de Catalunya amb l'abstenció del PSC

El primer ple de l'Ajuntament d'Olot de 2022 s'ha tornat a fer de forma telemàtica.
El primer ple de l'Ajuntament d'Olot de 2022 s'ha tornat a fer de forma telemàtica. | @olotuit.
21 de gener del 2022
Actualitzat a les 9:41h
Al ple de l'Ajuntament d'Olot d'aquest dijous s'ha donat compte de l’aplicació del fons de contingència extraordinari Covid-19 pel que fa a l’exercici de 2021 que ha permès invertir un total de 987.168,82 euros en ajudes directes als sectors econòmics i les activitats més afectades per la pandèmia, a més de neteges extraordinàries als centres educatius de la ciutat, entre altres accions.

A part, també s’ha donat compte de l’aplicació de la Llei 22/2021, de 28 de desembre, de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2022 que estableix l’increment de retribucions del personal municipal de l’Ajuntament d’Olot del 2% aquest 2022. 

En l’apartat mocions, el plenari a més d'aprovar per unanimitat la moció de la Plataforma No és un Vial, és un carrer perquè el consistori endegui la campanya "Olot Camina" i, d’altra banda, s’ha adherit a la moció en defensa del cànon de residus de Catalunya –que ha presentat la regidora d'ERC Anna Barnadas– amb el vot favorable de tots els grups municipals i l’abstenció del PSC.

El primer ple d'aquest 2022, que s'ha allargat tres hores justes, s’ha tornat a fer de forma telemàtica arran l’increment de positius als tests de l'anomenada variant òmicron.
 
Arxivat a