Pren possessió com a nou regidor de Junts a Olot el jove Lluc Charles

Substitueix Gemma Pujolar, que al darrer ple va plegar –per motius personals– al capdavant de la regidoria d'Ocupació i Formació Professionalitzadora

Lluc Charles és el nou regidor de Junts a l'Ajuntament d'Olot.
Lluc Charles és el nou regidor de Junts a l'Ajuntament d'Olot. | Arxiu NG.
20 de gener del 2022
Actualitzat a les 18:18h
Lluc Charles Flaqué ha pres possessió aquesta tarda a l'inici del primer ple de l'Ajuntament d'Olot d'aquest 2022 –novament en format telemàtic–, com a nou regidor de Junts per Catalunya, a l'equip de govern, en substitució de Gemma Pujolar, fins ara al capdavant de la regidoria d'Ocupació i Formació Professionalitzadora, que va plegar el passat mes de desembre per motius personals.

Lluc Charles, nascut l'any 1998, té el Grau d'Economia per la Universitat de Barcelona i esdevé el regidor més jove de l'Ajuntament d'Olot. És, amb Jordi Gasulla, de la CUP Olot, el segon regidor que pren possessió més enllà del mig mandat.

Charles, que ha jurat el càrrec amb lleialtat al rei i a la Constitució espanyola, ha volgut destacar la bona feina feta per Pujolar al capdavant de la regidoria que ara ocuparà, amb les bones xifres quant a l'atur de la capital de la Garrotxa, la primera de les ciutats amb més de 35.000 habitants en què més s'ha reduït la taxa de desocupació.

En aquest sentit, en el discurs de presa de possessió, Lluc Charles ha destacat que es marca tres objectius a la regidoria d'Ocupació: formació, feina de qualitat (ha citat un recent discurs del president dels EUA, Jose Biden:"Pagueu-los més!") i retenció del talent jove i de qualitat.





 
Arxivat a