Olot tanca les fonts públiques per a evitar avaries per causa de les glaçades

L’actuació, que ja fa anys que es realitza, pretén evitar possibles danys i mantenir aquests sortidors en bon estat

Totes les fonts d'Olot són tancades per a evitar danys per les glaçades.
Totes les fonts d'Olot són tancades per a evitar danys per les glaçades. | @olotuit.
NacióGarrotxa
20 de gener del 2022
Actualitzat a la 13:29h
Aquesta setmana s'han tancat una setantena de fonts públiques del municipi d'Olot per a evitar possibles avaries a causa de la glaçada de les canonades, els conductes i les aixetes. De fet, aquest gener els dies gèlids es repeteixen incansables, amb temperatures mitjanes mínimes que oscil·len entre 1 i 4 graus centígrads negatius.

Com cada any, quan arriba la temporada d’hivern i per manera d’evitar desperfectes o avaries, s'ha efectuat el tancament de les fonts públiques de boca d’arreu de la ciutat. L’actuació, que ja fa anys que es realitza, pretén evitar possibles danys i mantenir aquests sortidors en bon estat. La reobertura es durà a terme en funció de les condicions meteorològiques, per bé que es preveu a partir del mes de març.

Tal com aconsellen la saviesa popular i Protecció Civil, a casa, en cas que us trobeu en zones aïllades o no urbanes, cal mantenir un rajolí constant d’aigua a les aixetes per a evitar que es glacin les canonades; també, en cas d'haver-n'hi, es recomana apagar el reg automàtic.
 

Un operari talla el pas de l'aigua de la canonada d'una font pública a la placeta del carrer Sant Ferriol d'Olot. Foto: @olotuit.


 
Arxivat a