Arts visuals

Es convoca la beca Olot-Fotografia per a promoure'n i estimular-ne la creació

S'atorgarà al millor projecte inèdit de creació fotogràfica i està dotada amb 3.500 euros

per NacióGarrotxa, Olot, Catalunya | 18 de gener de 2022 a les 09:27 |
Fotografia d'Àlex Llobet, guanyador de la beca l'any passat. | Àlex Llobet.
L’Associació Olot-fotografia, convoca la beca Olot-Fotografia amb l'objectiu de promoure i estimular la creació fotogràfica. La beca s'atorgarà al millor projecte inèdit de creació fotogràfica i està dotada amb 3.500 euros.

Podran optar-hi els fotògrafs a títol individual o col·lectiu, majors d’edat, que presentin una proposta de creació d'acord amb amb les bases. Només es podrà presentar una única sol·licitud i caldrà garantir que es tracta d’un projecte original i inèdit. Es farà una primera selecció de tots els projectes presentats. Aquests hauran de presentar el seus treballs davant el jurat i el public assistent el cap de setmana de la inauguració de la Biennal 2022. Els finalistes disposaran d’un temps  de presentació i de preguntes que es concretarà més endavant. D'aquí en sortirà el projecte guanyador.


El projecte s’ha de presentar en format digital enviant-lo a l’adreça becaolotfoto@gmail.com en un sol document unitari (en format pdf), amb les dades personals i el currículum del sol·licitant.

En el projecte han de constar els objectius, plantejament teòric i tècnic, calendari i cost aproximat de realització, a més de la documentació addicional que considerin convenient (dossier gràfic i fotogràfic de obra recent, crítiques, bibliografia…) a l'adreça de l'Institut de Cultura de la ciutat d’Olot, anom de la Secretaría Beca Olot-fotografia, al carrer de Sant Esteve, 29,17800 Olot.


El material enviat no serà retornat. Els candidats podran presentar la seva documentació fins al dia 1r de maig de 2022.
 

Cartell de la vuitena beca Olot-Fotografia. Foto: OF.

 

Participació