La «Rumbesia» arriba aquest dijous a la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot

Poesia i rumba s'uneixen de la mà de Titojose i Jordi Esteve amb versos d'Apel·les Mestres, Clementina Arderiu, Miquel Martí i Pol o Joana Raspall

Una instantàntia de Rumbesia, que es podrà veure i sentir aquest dijous a Olot.
Una instantàntia de Rumbesia, que es podrà veure i sentir aquest dijous a Olot. | Rumbesia.
NacióGarrotxa
12 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:07h
Rumbesia és un recital de poesia fusionat amb rumba en el qual es conjuguen poemes musicats específicament per a aquest espectacle i d’altres que ja ho estaven. De la mà de Titijose (veu i guitarra) i Jordi Esteve (percussions), sota la direcció de Jose Panzano –tots ells de la companyia La última y nos vamos–, la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot acollirà aquest espectacle singular del LAP aquest dijous a les set del vespre (cal agafar una entrada de franc des d'aquest vincle).

Rumbesia del negre al blanc parla sobre els estats d’ànim, d’un camí on passem per un bloc introspectiu per arribar a la rebel·lió dels sentiments i, finalment, obrir-nos a la vida amb la lluminositat del blanc. Parla, també, de la tristesa absoluta i de la lluminositat de l’alegria absoluta. Un camí que ens porta d'un pol a l'altre.

El recital està format per nou poemes en els quals trobarem rumba i rumba catalana. Els poemes han estat musicats tenint en compte el seu sentit i sentiment. Tots ells són d’autors catalans com Apel·les Mestres, Clementina Arderiu, Miquel Martí i Pol, Rosa Leveroni, J. V. Foix, Maria Mercè Marçal, Caterina Albert o Joana Raspall.


 
Arxivat a