L'emergència climàtica, repte de futur a Can Trona: com passar de la denúncia a l'acció

Es debatrà aquest dissabte, organitzat per la Fundació Josep Irla d'ERC, amb la presència d'Antonio Turiel, Josep Vila, Mita Castañer i Anna Barnadas

Abans de la irrupció de la pandèmia els joves es mobilitzaven contra l'emergència dlimàtica.
Abans de la irrupció de la pandèmia els joves es mobilitzaven contra l'emergència dlimàtica. | Aida Morales.
NacióGarrotxa
10 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:11h
Aquest pròxim dissabte, 15 de gener, de 10 h a 13 h, tindrà lloc a Can Trona –el Centre de Cultura i Natura de la Vall d'en Bas– la taula rodona sobre l'emergència climàtica. Més detalladament, es debatrà sobre com passar de la denúncia a l'acció.

Els ponents que iniciaran el debat seran Antonio Turiel (doctor en física de l'ICM-CSIC); Josep Vila Subirós (director del Campus de Patrimoni de la UdG); Mita Castañer (directora de la Càtedra de Geografia i Pensament Territorial de la UdG); i, Anna Barnadas, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya Els presentarà el diputat de Medi Ambient de la Diputació de Girona, i batlle de la Vall d'en Bas, Lluís Amat

Es tracta de la cinquena i última jornada del cicle "Moviments socials i reptes de futur" que ha coordinat Dolors Bassa des de la Fundació Josep Irla, d'Esquerra Republicana de Catalunya. Aquest conjunt de jornades, a més de l'emergència climàtica, han tractat altres temes com el feminisme, el dret del treball, el dret de l’habitatge, la solidaritat i la cooperació. És a dir, qüestions que la Fundació Josep Irla considera que són molt candents i que necessiten espais de reflexió i debat per la rellevància de l’impacte que tenen en el nostre dia a dia.

A Can Trona, doncs, clausuraran amb aquesta darrera sessió tot aquest conjunt d'actes que han tingut lloc al llarg de 2021.

Cal inscripcióprèvia, perquè la capacitat és limitada, des del següent enllaç.
 

el debat tindrà lloc aquest dissabte a Can Trona. Foto: @fjirla.

Arxivat a