Excel·lent acollida de la pista de gel durant les festes de Nadal a Olot

Més de 9.000 persones l'han fet servir, un 23% més que en la darrera edició

L'ús de la pista de gel ha crescut un 23%.
L'ús de la pista de gel ha crescut un 23%. | @olotuit.
NacióGarrotxa
10 de gener del 2022
Actualitzat a les 9:28h
La desena edició de la pista de gel d’Olot ha superat totes les dades de participació. Un total de 9.017 persones han fet servir les instal·lacions, el que representa un increment del 23% (1.655 usuaris) en relació amb els 7.032 que hi van patinar durant l’edició de 2019 (el 2020 la pista no es va poder posar en marxa d’acord amb les mesures restrictives per la pandèmia). 

Aquest any, des del 16 de desembre i fins aquest diumenge 9 de gener, una mitjana de 360 persones han patinat a la plaça Major, fet que suposa un augment de 66 persones en relació al 2019.

El dissabte 18 de desembre va ser el dia amb més activitat: 539 persones van entrar a la pista de gel en el dia amb més usuaris d’aquest 2021 i, també, de les deu edicions de la pista de gel d’Olot.
 

Lapista de gel a la plaça Major d'Olot. Foto: @olotuit.


Com cada any la pista s’ha obert a les escoles d’Olot. Més de 800 escolars (4t, 5è, 6è de primària i 1r d’ESO) han pogut patinar gratuïtament els dies previs a Nadal. El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, ha destacat “la bona acollida de la pista i l’ambient que ha portat al centre de la ciutat durant tots aquests dies de Festes”. Segons Vayreda, “és una activitat molt esperada per les famílies que han pogut gaudir d’una activitat més durant les vacances escolars i que complementa l’oferta comercial de la ciutat de la campanya de Nadal”.   

La pista de gel és una iniciativa de DinàmiG que forma part de la programació de l’Olot Temps de Nadal. S’inclou dins l’estratègia de promoció global de la ciutat i en particular per al foment i la dinamització del sector i de l’activitat comercial.
 
Arxivat a