Olot acull aquest diumenge la tretzena Marxa Nadalenca

Amb un recorregut 8 quilòmetres, la prova també comptarà amb una caminada i una marxa d’un quilòmetre gratuïta per a la gent gran

Una imatge de la Marxa Nadalenca en una edició anterior.
Una imatge de la Marxa Nadalenca en una edició anterior. | MNO.
NacióGarrotxa
07 de gener del 2022
Actualitzat a les 9:33h
Olot acollirà aquest diumenge, 9 de gener, la Marxa Nadalenca, que tindrà sortida i arribada a la plaça Catalunya. D’aquesta manera la prova esportiva retorna després d’un any d’aturada arran de la pandèmia tot celebrant-ne la 13a edició. La cursa constarà d’un recorregut de 8 quilòmetres per alguns dels carrers de la ciutat.

Paral·lelament, també s’ha previst una caminada pel mateix recorregut de la cursa i una marxa d’un quilòmetre gratuïta per a la gent gran. En aquest darrer cas, la caminada (per a la gent gran) té previst finalitzar al parc infantil situat a la cantonada del carrer Enric Galwey amb Pare Roca (davant de la xurreria Jofre, que oferirà una degustació de xocolata desfeta amb xurros per a tots els participants). A més, la cursa estarà cronometrada. 

Per a participar-hi només cal inscriure’s abans d'aquest mitjanita través del web. En cas de disposar de dorsals lliures també es podran fer inscripcions el mateix 9 de gener de 8:30 a 10 h del matí.

El preu de la cursa, organitzada per l’Associació de Veïns de la Plaça de Catalunya, amb la direcció tècnica de fotoinstant.com i Eos Cronometratge, és de 7 euros fins al 31 de desembre a la mitjanit; i de 9 euros a partir del 1r de gener. El dia de la cursa la inscripció valdrà 11 euros. La marxa d’un quilòmetre per a la gent gran té la inscripció de franc.

La prova compta amb sorteigs de regals dels patrocinadors per als 150 inscrits a la marxa dels 8 quilòmetres, tant sigui en la modalitat de cursa com de marxa. Els organitzadors també han previst altres sorpreses que aniran desvetllant a mesura que s’apropi la data.
 

Cartell de la 13a Marxa Nadalenca d'Olot. Foto: MNO.

Arxivat a