L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 farà el Concert de Nadal de la Garrotxa dissabte

Serà al Teatre Principal d'Olot a les vuit del vespre, amb tres nadales de musicalitat diversa i "El Trencanous" de Txaikovski.

«El Trencanous» deTxaikovski deriva d’un text d’Alexandre Dumas inspirat en un conte de Hoffman.
«El Trencanous» deTxaikovski deriva d’un text d’Alexandre Dumas inspirat en un conte de Hoffman. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
04 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:49h
Aquest dissabte, 8 de gener, a les vuit del vespre, l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 interpretarà el Concert de  Nadal de la Garrotxa, al Teatre Principal d’Olot, un concert festiu amb tres nadales de musicalitat diversa i El Trencanous de Txaikovski.

El concert es presenta amb dos eixos ben clars. El primer, celebrar l’inici de l’any d’una manera musical ben diversa, des de la tradició barroca fins a la tradició festiva de pizzicatos i danses, tot aportant, també, novetats sonores que ens fan veure la riquesa del nostre ventall de pensaments, tradicions i celebracions.

El segon eix se centrarà en una de les obres que de vegades oblidem que està escrita sobre un conte de Nadal: El Trencanous, de Piotr Ilitx Txaikovski. Originari com a ballet, deriva d’un text d’Alexandre Dumas inspirat en el conte d’Ernst Theodor Amadeus Hoffmann, El Trencanous i el rei dels ratolins.

L’èxit d’aquesta música va portar Txaikovski a fer-ne una suite com a versió orquestral de concert. L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 l'oferirà amb música, amb text i amb una bona sorpresa.

Preus: 13, 10, 5 i 3 euros anticipada; 15, 12, 7 i 5 euros a taquilla el dia del concert.
 
Arxivat a