El primer nadó del 2022 a les comarques gironines és una nena que es diu Inas i és d'Olot

La criatura ha nascut a l'Hospital d'Olot les 00.09 hores, amb un pes de 3,21 quilos

La Inas ha estat el primer nadó de les comarques gironines
La Inas ha estat el primer nadó de les comarques gironines | ACN
Redacció
01 de gener del 2022
El primer nadó de l'any 2022 a Catalunya és una nena que es diu Alexa i és de Barcelona. La criatura ha nascut a les 00.00 hores en punt a l'Hospital de Sant Pau i ha pesat 3,765 quilos, segons ha informat el Departament de Salut. Els seus pares són la Valentina i l'Alexander.

En paral·lel, el primer nadó gironí ha nascut a l'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. Es tracta d'una nena veïna d'Olot, la Inas, i ha nascut a les 00.09 hores, amb un pes de 3,21 quilos. Els seus pares són la Silvina i el Yassin.

Pel que fa al primer naixement a la Catalunya Central, s'ha produït a l'Hospital Universitari d'Igualada a les 00.14 hores. El nadó és l'Èric, veí de Piera (Anoia), i ha pesat 3,965 quilos. Els seus pares són la Lídia i el Jordi.

A la regió sanitària de Tarragona, la primera criatura del 2022 ha estat la Candela, que ha nascut a les 00.19 hores a l'Hospital Joan XXIII. Ha pesat 3,740 quilos i els seus pares són la Jessica i l'Ariel.

El Leo és el primer nadó de la regió sanitària metropolitana nord. Ha nascut a les 00.53 hores a l'Hospital Mútua de Terrassa i els seus progenitors són l'Elisabeth i el Daniel.

Finalment, la primera lleidatana és la Sany. Ha nascut a les 0.59 hores a l'Hospital Arnau de Vilanova, amb un pes de 2,250 quilos. Els seus pares viuen a la capital de Ponent i són la Sara i l'Hammad.
 

L'Alexa, amb els seus pares Foto: ACN