Classes de conversa en anglès i francès a la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot

Els cursos, en línia, començaran el mes de gener vinent

Els cursos es faran en línia.
Els cursos es faran en línia. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
27 de desembre del 2022
Actualitzat a les 12:27h
Just aquest vinent mes de gener comencen les classes de conversa, d’una hora a la setmana, en format en línia d'anglès i francès i a la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot (FES). Les classes seran un espai per conversar, practicar i millorar l’expressió oral de l’idioma escollit, ja sigui l’anglès o el francès. L’objectiu és proveir vocabulari, esmenar els errors gramaticals i guanyar fluïdesa en l’expressió oral en cadascuna de les llengües triades.
 
El grup de francès serà de nivell mitjà, conduit per Marta Guitart, llicenciada en Filologia Romànica. Les classes seran els dimecres a la tarda, de 18:30 a 20:30 h, del 19 de gener al 23 de març.
 
D’anglès se n'obren dos grups: nivell inicial i nivell mitjà-alt. Seran els dilluns a la tarda: de 17:30 a 18:30 h el nivell inicial i de 19:00 a 20:00 h l’altre nivell, del 17 de gener al 21 de març. Els dos grups d’anglès aniran a càrrec d’Isabel Delgà, llicenciada en Filologia Anglesa i professora i directora de Claude Escola d’Idiomes. 

Les classes de conversa es faran en línia. La matrícula ja és oberta i les inscripcions es poden fer directament a la pàgina web de la FES, al 972 262 128 o amb un missatge de correu-e a [email protected].
 
Arxivat a