1 de 10
Ple de l'ajuntament d'Olot

L'Ajuntament d'Olot farà una nova Oficina d'Atenció Ciutadana i d'Habitatge

El ple aprova adquirir un immoble del passeig Ramon Guillamet de 527 metres quadrats, a tocar de l'edifici consistorial, per 560.477 euros

El darrer ple de l'Ajuntament d'Olot s'ha tornat a fer de forma telemàtica. | @olotuit.
per Xavier Borràs, 23 de desembre de 2021 a les 20:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb els vots favorables de tots els grups municipals, excepte el PSC, el ple de l'Ajuntament d'Olot ha aprovat aquest dijous l'adquisició d'un immoble situat als números 6 i 8 del passeig Ramon Guillamet, ben a tocar de l'edifici consistorial, on es bastirà la nova Oficina d'Atenció Ciutadana i la d'Habitatge, que, precisament i actual es troba als baixos de l'Ajuntament i que s'ha demostrat, especialment en els darrers temps, ja poc adequada per atendre els ciutadans.

L'immoble, on antigament hi havia una entitat bancària, s'adquireix per 560.477 euros a l'empresa Coral Homes. Es tracta, de fet, de dos immobles, un de 256,67 m2 i un altre, adjunt, de 270,95 m2.


Tal com ha dit la regidora de l'equip de govern Adriana Francesc, evidentment no es tractarà de "fer un trasllat de cadires" al nou loca, sinó de bastir la nova oficina amb tots els ets i uts al servei de la ciutadania.

L'adquisició, segons que ha anunciat el batlle, Pep Berga, es farà davant notari a OLot aquest pròxim 25 de gener i es treballarà "incansablement" perquè les noves oficines siguin una realitat ben aviat.

 
Participació