Sant Feliu de Pallerols proposa un Camí de Pessebres amb trenta muntatges

S'inaugurarà aquest dissabte a les sis de la tarda a la capella del Roser amb el cor de cambra femení Fructus Temporis

NacióGarrotxa
16 de desembre del 2021
Actualitzat a les 10:29h
El Camí de Pessebres s'inaugurarà aquests dissabte.
El Camí de Pessebres s'inaugurarà aquests dissabte. | @Pallerolstuit.
L’any passat es va repensar la tradicional mostra de pessebres que es feia a la capella del Roser de Sant Feliu de Pallerols i va sorgir la idea del Camí de Pessebres, amb un itinerari pel poble amb creacions pessebrístiques fetes en aparadors d’antigues botigues i  llocs emblemàtics.

La bona acollida d’aquesta iniciativa, ha fet que la Comissió organitzadora n’hagi impulsat una nova edició aquest Nadal de 2021. Serà un itinerari pel poble que oferirà una trentena d’instal·lacions que es podran visitar del 18 de desembre fins al 9 de gener. Continua essent un projecte integrador i col·laborador que implica molta gent del poble, tot potenciant la creativitat i el treball en grup.

Enguany, el punt d'informació i, també, inici de la ruta, serà la capella del Roser, lloc emblemàtic de la tradicional mostra de pessebres d’altres anys. A part d’oferir informació, s’hi podrà veure una instal·lació i serà un punt de venda de petits detalls nadalencs fets manualment per gent del poble per a col·laborar amb la Marató de TV3, dedicada a les malalties mentals.

Aquest dissabte, 18 de desembre, a les sis de la tarda, s'inaugurarà el Camí de Pessebres davant la capella del Roser amb l’acompanyament del cor de cambra femení Fructus Temporis d’Olot, que cantarà un repertori de nadales. En acabat, hi haurà xocolatada al Firal organitzada per l’AMPA de l’Escola Rocalba.