Besalú serà la segona parada de la gira de concerts de Pantaleó

Gerard de Pablo presentarà "Afluents" –acompanyat d'Anaïs Vila– a la capella de Sant Martí aquest diumenge a migdia

Gerard de Pablo, Pantaleó, actuarà aquest diumenge a Besalú.
Gerard de Pablo, Pantaleó, actuarà aquest diumenge a Besalú. | @pantaleomusic.
NacióGarrotxa
16 de desembre del 2021
Actualitzat a les 9:39h
Pantaleó, nom artístic de Gerard de Pablo, apropa a Besalú el seu nou disc, Afluents, i ho farà en acústic i en el marc incomparable de la capella de Sant Martí acompanyat de la veu d’Anaïs Vila, aquest diumenge, 19 de desembre, de franc, a migdia (12:00 h).
 
Després de l'èxit de la presentació en petit format a Sant Cugat del Vallès, Pantaleó es prepara per a omplir un calendari d’actuacions en espais on el silenci sigui el seu millor aliat, ermites, capelles i monestirs. Diu de Pablo que “tocar en llocs on la gent està predisposada al silenci i a deixar al descobert la seva part més introspectiva i espriritual és un bon punt de partida per fer arribar aquestes cançons” i que ell mateix les ha materialitzades d’aquesta manera.
 
Una oportunitat per viure una experiència d’alt voltatge emocional i íntima on el treball de la veu és l’epicentre d’aquesta experiència. Un viatge místic amb la intenció de deixar fora el soroll interior de l’espectador per a convidar-lo a la pausa i a la reflexió. 
 
Aquest nou treball evidencia un canvi de rumb en la sonoritat i en el caràcter del projecte d'aquest artista. Deixa enrere el so més pop i lluminós dels últims àlbums per endinsar-se en un folk més introspectiu, intencionadament indie, però sense perdre el segell melòdic de les seves composicions. 
 

El procés de creació d’Afluents ha estat un recorregut de dos anys de reflexions i recerca sonora en el seu home studio a Terrassa. Una separació de parella i una situació personal complexes van generar en l’artista la necessitat de posar música i paraules en un moment d’inflexió vital acompanyat d’una profunda preocupació per l'emergència climàtica. Tot cercant el seu amor propi i l’equilibri amb el seu entorn, inicia un diàleg constant entre el seu jo més personal i la naturalesa que l’envolta, amb les seves contradiccions i els seus punts en comú.
 

La capella de Sant Martí acollirà PAntaleó i Anaïs Vila en la presentació d'«Afluents». Foto: @pantaleomusic.

Arxivat a