Èxit de la segona edició del Mercat de Nadal de Sant Jaume de Llierca

Es va celebrar dissabte i va comptar amb prop d’una vintena de parades d'artesania i alimentació i amb tallers de jocs de fusta per als joves i les mainades

Un aspecte de l'espai dedicat als jocs de construcció amb fusta.
Un aspecte de l'espai dedicat als jocs de construcció amb fusta. | @SantJaume.
NacióGarrotxa
13 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:14h
El Mercat de Nadal de Sant Jaume de Llierca va superar la segona edició amb nota aquest passat dissabte. L'èxit de convocatòria de la iniciativa lúdica i comercial ha donat ales a l'Ajuntament per a continuar-ne promovent més edicions de cara als pròxims anys.

El segon Mercat de Nadal va tenir lloc aquest dissabte, 11 de desembre, a la plaça Major, i va comptar amb una vintena de parades d'artesania i d'alimentació. A banda d'aquest component comercial, la jornada va incloure un taller de jocs de fusta per al públic familiar.
 
Amb un ampli ventall de productes i entreteniments per a joves i infants, el Mercat de Nadal oferia a veïns i visitants una completa alternativa amb la qual gaudir just un dissabte abans de les festes nadalenques.
 
Des de primera hora, el mercat va comptar amb bona participació. Aquest es dividia en dues àrees principals: la part de paradetes, que oferien elements d'artesania i productes fets a mà i, la zona de jocs de fusta, on infants i joves van deixar volar-hi la imaginació tot fent construccions fantàstiques.
 
Xevi Reixach, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, assegurava que gràcies aquesta iniciativa “hem ofert una alternativa d'oci en el nostre municipi tant per als nostres ciutadans, com per als visitants d'altres poblacions”. El Mercat de Nadal ha tingut una gran acollida i la zona de jocs kapla ha sorprès i captivat petits i grans”, ha afegit Reixach.