El «Manual de supervivència. Homenatge a Vian», de Lluís Anton Baulenas arriba a Olot

Junt amb el músic Pau Mainé, les melodies d'Oriol Tramvia i les il·lustracions de Miquel Zuera, serà aquest dijous, a les set del vespre, a la Biblioteca Marià Vayreda

Lluís Anton Baulenas i Pau Mainés seran a la Biblioteca d'Olot aquest dijous.
Lluís Anton Baulenas i Pau Mainés seran a la Biblioteca d'Olot aquest dijous. | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
13 de desembre del 2021
Actualitzat a les 12:23h
El Manual de supervivència. Homenatge a Vian, basat en textos i poemes inèdits en català de Boris Vian, amb traducció i dramatúrgia de l’escriptor Lluís-Anton Baulenas, és un espectacle de cabaret literari que es podrà veure i sentir aquest dijous, 16 de desembre, a la Biblioteca Marià Vayreda a les set del vespre.

El mateix Baulenas en diu: “El 1980 vaig anar a París per primer cop i em vaig dedicar, com no podia ser d’altra manera, a visitar les botigues de discos i de llibres de vell. Vaig descobrir-hi Vian i em vaig quedar meravellat. En la vida d’un escriptor hi ha referents literaris i referents humans. Vian em va enlluernar per la seva actitud vital".

La seva visió crítica de la societat transmesa amb novel·les, narracions, teatre, poesia, articles, cançons protesta…, el va impressionar tant que és una de les raons per les quals va decidir fer-se escriptor. "Ara –afegeix– tinc la sort de fer-li aquest homenatge acompanyat de Pau Mainé (músic), de les melodies d’Oriol Tramvia, de les il·lustracions de Miquel Zueras i de la col·laboració de Gemma Julià.”

L'activitat és de franc, però cal reservar entrada des d'aquest vincle d'OlotCultura.
 
Arxivat a