1 de 10
Educació artística

L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot obre un nou període de matrícules

A partir de dilluns vinent i fins al 26 de desembre, tothom qui ho vulgui es podrà inscriure als cursos i tallers del segon trimestre

Un dels espais de l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot. | @emeolot.
per NacióGarrotxa, Olot, Catalunya | 10 de desembre de 2021 a les 09:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Escola Municipal d’Expressió d'OLot (EME) ja és a punt de d’iniciar el segon trimestre. Aquest curs, l’Escola ha consolidat especialitats noves o de recent incorporació com l’Explorart, el Teatre Jove, l’Expressió Corporal i la Plàstica, la Dansa Cos i Moviment i també el de Cuina Creativa. Algunes propostes ja tenen totes les places exhaurides i compten amb llista d’espera, mentre que d’altres encara es mantenen amb la matrícula oberta.

L’EME forma part de les taules de treball del projecte “Educació 360” ja que, des de fa anys, el projecte educatiu de l’Escola està encarat cap al concepte fonamental que promou Educació 360. 


Amb una matrícula de més de 300 alumnes de totes les edats i repartits en 25 tallers, actualment compta amb una plantilla de 16 docents. L’oferta formativa disposa d’una àmplia diversitat d’horaris i disciplines artístiques per manera que l’Escola sigui el màxim d’accessible i inclusiva per a donar cabuda a tothom. 

Podeu trobar tota la informació i inscriure-us a través del web de l’Escola Municipal d’Expressió. En cas de dubtes o consultes podeu trucar al telèfon 972 26 68 47 o enviar un missatge de correu electrònic a escolaexpressio@olot.cat. Les matrícules s’obren el dilluns 13 de desembre i finalitzaran el diumenge 26 del mateix mes.

 

El períodes de matrñicula per al segon trimestre de l'EME Olot s'obre aquest dilluns, 13 de desembre. Foto: @emeolot.

 

Participació