1 de 10
Lleure

El «terror» arribarà a la Vall d'en Bas aquest 28 de desembre

L'"Escape The Town" és organitzat per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament, Arriant i una quinzena de voluntaris

El cartell que convida a participar-hi ja ensenya les dents del «terror». | @ajuntamentbas.
per NacióGarrotxa, Vall d'en Bas, Catalunya | 9 de desembre de 2021 a les 10:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Dia de Sant Innocents, el 28 de desembre, arribarà a la Vall d'en Bas el "terror" en format Escape The Town de la mà de la mà de l’Àrea d’Educació Joventut i Lleure de l'Ajuntament, l'entitat garrotxina d'educació en el lleure Arriant i l’ajuda inestimable d'una quinzena de voluntaris.

L'Escape The Town és un escape room a l'exterior. La part d’estar tancats en una habitació i haver de sortir-ne es canvia per manera de cercar i trobar uns punts específics en un recorregut per dins d'un poble. El funcionament, doncs, és similar a l'escape room, però amb la particularitat que les localitzacions i els espais de joc són zones teatralitzades.


En aquesta ocasió, la juguesca s'iniciarà el 28 de desembre a les sis de la tarda al Pavelló Municipal de la Vall d'en Bas, a Sant Esteve d'en Bas, actual capital del municipi.

Per a les inscripcions, cal enviar un missatge de correu-e a educacioijoventut@vallbas.cat abans del 22 de desembre. Les inscripcions són per a equips d'un mínim de 4 persones i un màxim de 6 i el cost és de 4 euros per persona.


Hi poden participar adults i joves a partir de 15 anys. Tanmateix, cal tenir en compte que l’activitat no és apta per a persones amb problemes cardiovasculars, respiratoris o en general amb problemes de salut. 

 

Participació