La Unió Esportiva Olot proposa un vi del centenari per aquestes festes

La iniciativa va sorgir de la botiga Divinus by Beibo, especialitzada en vins, caves i exquisideses

Les sis ampolles de la caixa formen el nom de la Unió Esportiva Olot.
Les sis ampolles de la caixa formen el nom de la Unió Esportiva Olot. | UEOlot.
NacióGarrotxa
09 de desembre del 2021
Actualitzat a les 10:16h
Entre els actes del centenari de la Unió Esportiva Olot, també s'ha pensat a celebrar-los amb una caixa exclusiva de sis ampolles de vi de proximitat produïts des de l'empresa Divinus by Beibo d'Olot. La col·lecció personalitzada per a l’ocasió –sis ampolles que l'una al costat de l'altra formen el nom del club (UEOlot)– és de la denominació d’origen Empordà.

Es tracta d’una col·laboració amb l’empresa olotina, anunciant publicitari del club, "el millor regal, juntament amb la samarreta del centenari, per aquestes festes nadalenques", segons els promotors. A banda, s'anuncia que una part de l’import anirà destinat a la Fundació de la Unió Esporiva Olot. Podeu fer la reserva de la caixa de vins a hola@divinusolot.com, al telèfon 600 728 511, a la botiga Divinus (carrer Amargura,3, Olot) o a Beibo Drinks (carrer Bèlgica, 6, Olot).

L'empresari Albert Ribas, de Divinus by Beibo, ha explicat que “veient que l’Olot celebrava el centenari i que s’estaven fent actes i activitats commemoratives al voltant del club, va sorgir la idea de poder fer un vi de l’Olot. Ho vam comentar amb el club i de seguida ens van ajudar i ens vam posar d’acord. És una manera diferent de celebrar aquest Centenari”

La caixa és de sis ampolles i cada ampolla porta una lletra del nom UE Olot. Hi ha dues ampolles de vi blanc i les altres quatre de vi negre. És un vi de qualitat i de proximitat, justament com el projecte de la Unió Esporiva Olot. És un vi de l’Empordà, concretament d’Espolla, el vi Clos Dòmines.

“El vi estarà disponible a les nostres botigues de Divinus i BEIBO i estem oberts a oferir-lo a d’altres botigues de la comarca. El vi és una cosa que no sol faltar a les taules en aquestes festes de Nadal i és una molt bona opció per a regalar. A més, una part del preu va directe a la Fundació de la UE Olot”., ha afegit Ribas.



 
 
Arxivat a