Detenen a Olot dues persones per furtar i vendre les joies d’una dona gran

Els lladres es van aprofitar de la bona fe i la vulnerabilitat de la víctima i haurien pogut aconseguir prop de 18.000 euros

La gent gran pateix sovint robatoris de joies de delinqüents que aprovitaven la seva bona fe.
La gent gran pateix sovint robatoris de joies de delinqüents que aprovitaven la seva bona fe. | @mossos.
NacióGarrotxa
07 de desembre del 2021
Actualitzat a les 12:12h
Segons que han fet saber aquest dimarts, els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot van detenir el passat 29 de novembre una dona de 48 anys i un home de 56 anys, veïns de Sant Joan les Fonts, com a presumptes autors d’un delicte de furt.
  
A principis del mes de novembre agents d’aquesta comissaria van rebre la denúnciad’una dona d’edat avançada que els va explicar que li havien desaparegut nombroses joies del seu domicili.
 
La dona va explicar que aquestes desaparicions van coincidir després que una veïna del poble de Sant Joan les Fonts s’oferís a fer-li companyia i a fer-li les tasques domèstiques de la casa després que l’anciana patís un accident i es trenqués el peu.
 
De fet, aquesta veïna li havia sostret un munt joies, com arracades, anells, cadenes, medalles –totes elles valorades en 17.820 euros– aprofitant-se de la bona fe i la vulnerabilitat de la senyora.
 
Aquestes joies havien estat venudes en botigues de compravenda d’or d’Esplugues i l'Hospitalet de Llobregat, Olot i Vic per part d’ella i d’un home.
 
Els agents els van detenir el passat 29 de novembre a Olot com a presumptes autors d’aquest delicte de furt.
 
Els detinguts, ella amb antecedents previs, van passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, qui en va decretar la llibertat amb càrrecs.
 
Arxivat a