La Cursa de la Dona de les Preses recapta 13.000 euros per a l'Oncolliga

Els beneficis es destinen íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de mama de la Garrotxa

Les organitzadores van lliurar el xec a l'Oncolliga Girona.
Les organitzadores van lliurar el xec a l'Oncolliga Girona. | @preses_cat.
NacióGarrotxa
03 de desembre del 2021
Actualitzat el 07 de desembre a les 11:31h
El diumenge 24 d’octubre es va celebrar per quarta vegada a les Preses la Cursa de la Dona. Es tracta d’una cursa/marxa solidària pel càncer de mama, exclusivament femenina i oberta a totes les edats. Enguany, també, hi va haver dos recorreguts, un de 5 quilòmetres, adequat a tots els nivells i mobilitats que es podia fer corrent o caminant i un altre de 10 quilòmetres en què el recorregut passava per a zones més boscoses. Hi van participar 1.600 dones.

La cursa ha esdevingut una activitat benèfica feta per a dones i amb la voluntat que els beneficis recaptats es destinin íntegrament a projectes adreçats a pacients amb càncer de mama de la comarca de la Garrotxa. Aquest any s’han inscrit 1600 dones i s’ha recaptat una xifra de 13.000 €.

Tot just aquest dimarts, 2 de desembre, les organitzadores de la Cursa de la Dona, al costat del batlle, Pere Vila, van fer lliurament al Saló de Sessions de l’Ajuntament de les Preses d'un xec per valor de 13.000€ a la presidenta d’Oncolliga Girona, Paquita Badosa.

En aquesta quarta edició la destinació de tots aquests beneficis aniran també a Oncolliga Girona, per a diferents programes adreçats a dones amb càncer de mama a la comarca de la Garrotxa. La presidenta d’Oncolliga va agrair moltíssim la donació i va dir que com cada any aniran destinats a programes adreçats a les dones amb càncer de la comarca de la Garrotxa. 

L’organització de la cursa de la dona ha volgut agrair una vegada més la col·laboració de l’Ajuntament, dels voluntaris, del personal de protecció civil, de les empreses col·laboradores i de totes les dones que un any més han participat en aquesta popular cursa solidaria. 
Arxivat a