L'Associació de Comerciants d’Olot torna amb «Per Reis, regals dels comerços»

El darrer dia de l'any es farà el sorteig per a escollir qui s’emportarà 2.400 euros per a gastar en 24 hores

Na Tura, de 5 anys, va ser l’encarregada de triar la butlleta guanyadora l'any passat.
Na Tura, de 5 anys, va ser l’encarregada de triar la butlleta guanyadora l'any passat. | @olotuit.
NacióGarrotxa
01 de desembre del 2021
Actualitzat a les 10:41h
L’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) torna a realitzar la campanya promocional nadalenca ‘Per Reis, regals dels comerços’. Amb l’entrada al mes de desembre i amb motiu de les festes de Nadal, els comerciants volen donar l’oportunitat perquè els clients del comerç local d’Olot puguin optar a un gran premi.

Per això, tothom qui del 1r al 30 de desembre compri a qualsevol establiment associat a l’ACO podrà omplir una butlleta que haurà de dipositar a les urnes dels mateixos establiments per a entrar a participar en aquesta iniciativa comercial.

Entre totes les persones que participin de la campanya, se sortejarà un premi de 2.400 euros. El guanyador o guanyadora tindrà únicament 24 hores per gastar-se el premi als comerços associats a l’ACO.

El sorteig es farà el dijous 31 de desembre a migdia (12 h) a la plaça 1 d’Octubre. Una mà innocent traurà la butlleta de l’urna i des de l’ACO es posaran en contacte amb la persona escollida. Si el guanyador no és present en el sorteig, es faran tres trucades telefòniques. En cas que no es localitzi, s’escollirà una altra butlleta amb el mateix procediment, fins a trobar una persona que respongui.

El diumenge 2 de gener de 2022, la persona guanyadora tindrà 24 hores per gastar-se els 2.400 euros de premi als diferents establiments de l’Associació de Comerciants d’Olot.

 

Cartell de la campanya de Nadal de l'Associació de Comerciants d'Olot. Foto: @ACOolot.



 
Arxivat a