Creu Roja Garrotxa organitza «Plantem Vida» amb grans i joves

Plantaran vuit roures al Parc de la Mancomunitat de Catalunya, vora l'Hospital d'Olot, per a conscienciar de la importància de preservar el medi i simbolitzar la vida

Els roures es plantaran en aquest indret del Parc de la Mancomunitat de Catalunya.
Els roures es plantaran en aquest indret del Parc de la Mancomunitat de Catalunya. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
30 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:35h
El dijous 23 de desembre, a les onze del matí, Creu Roja Garrotxa organitza, al Parc de la Mancomunitat de Catalunya, vora l'Hospital d'Olot, "Plantem Vida", una accióintergeneracional que pretén conscienciar de la importància de preservar el medi ambient, i, igualment, simbolitzar la vida.
 
L'acte representa el tancament de l'aprenentatge fet durant la pandèmia per part del Grup de Gent Gran de Creu Roja La Garrotxa (Grup Enreda't) i el Grup de Joves de l'entitat. Els joves i els grans plantaran vuit roures al Parc de la Mancomunitat de Catalunya (parc entre l'Hospital Comarcal i l'Esclat, part de baix, a l'avinguda Francesc Macià), i en cada arbre hi "plantaran" unaparaula que simbolitza la vida.

Aquest ha estat un procés conjunt i intergeneracional, assessorat pel Consorci Sigma i que els agradaria molt poder compartir amb tothom.
 
La iniciativa té per objectiu apoderartothomde vida: tancar l'aprenentatge vital de la pandèmia i conscienciar de la importància de preservar l'entorn i el medi ambient.
 
Cal confirmar l'assistencia al telèfon 972 272 222 o a [email protected].
Arxivat a