Nou període de matrícules al Servei de Català Olot-la Garrotxa

El sistema d’inscripció als cursos fixa una prova de nivell per als alumnes nous abans de la inscripció

Alguns dels alumnes que han fet cursos amb el  Servei de Català d’Olot-la Garrotxa.
Alguns dels alumnes que han fet cursos amb el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa. | @CNLGirona.
NacióGarrotxa
29 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:41h
Els alumnes nous interessats a estudiar un curs alServei de Català d’Olot-la Garrotxa han de fer una prova de nivell. Per a poder-se apuntar als cursos del període gener-març de 2022 serà imprescindible haver fet una prova de col·locació abans de formalitzar la matrícula. Hi ha temps fins al 10 de desembre. Qui no faci una prova de nivell, només podrà inscriure’s a un nivell inicial o Bàsic 1, o bé esperar el trimestre següent (abril-juny).

A través d’aquest enllaç es poden consultar els cursos presencials del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa per al segon trimestre del 2022. Cal tenir en compte que, per a poder formalitzar la inscripció, també serà necessari disposar de la documentació preparada i que el procés d’inscripció es pot fer totalment en línia. 

Un cop s’hagi acabat la inscripció, com a nou alumne es disposarà d’una adreça electrònica personalitzada que caldrà validar i que servirà per a estar en contacte amb el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa. A part, es donarà accés a l’entorn virtual d’aprenentatge que servirà per a organitzar i gestionar el curs (en el cas dels cursos virtuals o en línia).
Les dates clau són les següents: 
  • Fins al 10 de desembre | Període per sol·licitar la prova de nivell des de la pàgina web cpnl.cat/inscripció.  
  • Del 13 al 16 de desembre | Període d’inscripció dels alumnes que segueixen del primer trimestre. 
  • 17 de desembre | Inscripció preferent dels alumnes que hagin fet un curs en els darrers 12 mesos des del web cpnl.cat/inscripcio o presencialment a través del Servei de Català d’Olot – la Garrotxa. 
  • 20 i 21 de desembre | Inscripció dels alumnes nous que ja tinguin feta la prova de nivell, des del web cpnl.cat/inscripcio o presencialment a les oficines del Servei de Català d’Olot – la Garrotxa. 
Si us fa falta més informació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Català d’Olot – la Garrotxa mitjançant el telèfon 972 27 09 02, el correu electrònic olotgarrotxa@cpnl.cat o bé demanar hora presencial (carrer de Joan Pere Fontanella, 3 3r d’Olot). L’horari és dilluns a divendres de 9 a 14 h i cada dimarts de 17 a 19  h. 
Arxivat a