1 de 10
fires i festes

El batlle de la Vall de Bianya fa una visita oficial a la Fira del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina

Santi Reixach ha estat al Museu del Bosc i la Pagesia i a l'Associació Cultural Vallgorguina i ha passejat pel centre neuràlgic de la fira

El batlle de la Vall de Bianya a la Fira del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina | Jordi Purtí.
per Jordi Purtí Pursals, Vallgorguina, Catalunya | 29 de novembre de 2021 a les 08:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest cap de setmana del 27 i 28 de novembre s'ha celebrat una nova edició de la Fira del Bosc i la Pagesia de Vallgorguina, l'esdeveniment més important que se celebra al municipi del Baix Montseny i que ha aplegat prop de 15.000 persones.

Entre els visitants hi ha estat el garrotxí Santi Reixach, batlle de la Vall de Bianya i president del Consell Comarcal de la Garrotxa. En la seva estada, acompanyat pel batlle de Vallgorguina, Joan Mora, i els regidors Josep Terribas i Xavier Blanquer, ha tingut l'ocasió de conèixer  el Museu del Bosc i la Pagesia (porta el mateix nom que la Fira), un equipament on es pot fer un viatge al passat i conèixer com era antigament Vallgorguina.


També ha visitat la seu de l'Associació Cultural Vallgorguina (ACV), on hi ha l'exposició dels 40 anys de l'entitat i ha passejat per la Fira del Bosc i la Pagesia, situada al centre neuràlgic del municipi on ha pogut tastar productes de proximitat i la tradicional escudella amb carn d'olla que elabora l'Associació Casal Caliu El Dolmen, de Vallgorguina.

La relació entre els batlles de Vallgorguina i de la Vall de Bianya ja ve de lluny amb motiu de la recollida de la Flama de Sant Joan a Coll d'Ares.

 

Els batlles de Vallgorguina, Joan Mora, i de la Vall de Bianya, Santi Reixach, visitant el Museu del Bosc i la Pagesia. Foto: Jordi Purtí

Participació