Olot tindrà Nadal Esportiu del 27 al 31 de desembre per a mainades de 4 a 11 anys

L’Ajuntament, a través de l’Àrea d’Esports, n'organitza una nova edició amb un casal multiesportiu

Dilluns vinent s'obren les inscripcions per al casal del Nadal Esportiu a Olot.
Dilluns vinent s'obren les inscripcions per al casal del Nadal Esportiu a Olot. | @olotuit.
NacióGarrotxa
24 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:02h
L’Ajuntament d’Olot, a través de l’Àrea d’Esports, organitza una nova edició del Nadal Esportiu d’Olot per aquestes festes nadalenques, un casal multiesportiu dirigit a infants d’entre 4 i 11 anys que es portarà a terme del 27 al 31 de desembre.

Els assistents podran gaudir d’un munt d’activitats esportives tals com handbol, voleibol, bàsquet, patinatge o escalada amb l’objectiu de potenciar les seves habilitats motrius i coordinació, amb la voluntat de promocionar l’esport entre el jovent. Els infants s’agruparan en funció de la seva edat i, de 9 a 13 h i, seguint la línia d’anteriors edicions, el casal esportiu està enfocat per manera que els infants puguin practicar-hi tota mena de disciplines.

Des del dilluns 29 de novembre i fins al 12 de desembre, els interessats podran inscriure-s'hi. Per a apuntar-s'hi poden fer-ho apropant-se a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot situades al Pavelló d’Esports Municipal (Av. República Argentina, 8) de 10 a 14 h o directament a través de la pàgina web de l’Àrea d’Esports. El casal està dirigit per a infants nascuts entre el 2010 i el 2017.

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l’IEMs disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent, respectivament. Al web hi podreu trobar més informació i detalls d’aquest casal nadalenc multiesportiu.

En cas que ho desitgeu també podeu consultar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot a través del telèfon 972 266 461. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

Tant les activitats com la celebració del casal esportiu nadalenc compliran i estaran subjectes a l’evolució de les restriccions imposades arran de la pandèmia i de les mesures de seguretat que se'n derivin.
 
Arxivat a