Engega la setzena edició del Projecte Rossinyol a la Garrotxa

En aquesta edició, els joves mentorats tenen orígens tan diversos com Mali, Pakistan, el Marroc, l'Índia, Síria, Hondures, Colòmbia, Veneçuela, Gàmbia, Romania i la Xina

NacióGarrotxa
23 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:39h
Mentors i mentorats durant la presentació del Projecte Rossinyol 2021-2022 a Olot.
Mentors i mentorats durant la presentació del Projecte Rossinyol 2021-2022 a Olot. | @ccgarrotxa.
L’Ideal-Oficina Jove de la Garrotxa va acollir a Olot aquest passat divendres l’acte d’inici de la setzena edició del Projecte Rossinyol a la Garrotxa. Aquest curs 2021/2022 són setze joves estudiants de la Universitat de Girona i setze alumnes de secundària de sis centres educatius garrotxins, els que conformen les parelles participants.

En aquesta edició, els joves mentorats tenen orígens tan diversos com Mali, Pakistan, el Marroc, l'Índia, Síria, Hondures, Colòmbia, Veneçuela, Gàmbia, Romania i la Xina 
 
Les setze parelles participants en aquesta edició (tres més que el curs passat) es trobaran tres hores a la setmana entre els mesos de novembre a maig. Els joves universitaris que actuen com a mentors esdevindran un referent en l’acompanyament dels alumnes més joves. L’objectiu d’aquest programa és crear un vincle entre mentor i mentorat, tot realitzant activitats plegats i oferint noves experiències i oportunitats. 
 
En una trobada setmanal, les parelles desenvoluparan activitats lúdiques, culturals, educatives i socials, per tal de potenciar les habilitats socials, lingüístiques i culturals dels mentorats.
 
El Projecte Rossinyol és un programa molt arrelat a la Garrotxa, ja que Olot va ser el primer municipi a participar en una prova pilot que es va desenvolupar al llarg del curs 2005/2006. Enguany el Projecte Rossinyol comptarà amb un total de 191 parelles de joves arreu de les comarques gironines, entre elles les participants a la Garrotxa.
 
Arxivat a