Futbol

Taula rodona: «Quan en Gamper i el FC Barcelona van venir a Olot»

Amb Josep Bobé, Enric Calpena i Margarida Casacuberta aquest dissabte a la Sala El Torín i com a activitat complementària a l’exposició "Olot. Cent anys d’un club de futbol”.

per NacióGarrotxa, Olot, Catalunya | 19 de novembre de 2021 a les 09:49 |
L'activitat és complementària a l'exposició «Olot. Cent anys d'un club de futbol». | @acgarrotxa.
Aquest dissabte, 20 de novembre, a les set del vespre, a la sala El Torín, es durà a terme la taula rodona “Quan en Gamper i el FC Barcelona van venir a Olot”, amb la participació de Josep Bobé, Enric Calpena i Margarida Casacuberta i com a activitat complementària a l’exposició "Olot. Cent anys d’un club de futbol”, que es pot veure a la Sala Oberta del Museu de la Garrotxa fins al 9 de gener.

Per a cloure l’acte, Enric Cobo, cap del Servei de Coordinació de la Xarxa d’Arxius Comarcals (XAC) de la Generalitat de Catalunya, parlarà sobre el projecte “Fem esport, fem arxiu”, que impulsa la XAC i que té l’objectiu de conscienciar les entitats i les federacions esportives del valor del seu patrimoni i donar a conèixer la història de l’esport a Catalunya.


Per a poder assistir a aquesta activitat, que és gratuïta, cal descarregar-se una entrada des d’aquest vincle per a controlar la cabuda de la sala. L’activitat es podrà seguir, també, amb interpretació en la llengua de signes.

 

 

Participació