Detenen dos joves d'Olot per un robatori amb violència

La Policia Municipal els va enxampar poca estona després que furtessin un telèfon mòbil gràcies al senyal de geolocalització

La Policia Municipal d'Olot va detenir els lladres al camí de la Teuleria.
La Policia Municipal d'Olot va detenir els lladres al camí de la Teuleria. | PMO.
NacióGarrotxa
17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 8:40h
La Policia Municipal d’Olot ha detingut aquest diumenge dos joves, de 19 i  20 anys, veïns d’Olot, per un robatori amb violència.

Els fets van succeir la matinada de diumenge, 14 de novembre, pels volts de dos quarts de set del matí, quan els dos detinguts van robar-li el mòbil a un altre jove que caminava pel carrer Sant Antoni Maria Claret. Mentre un d’ells agafava la víctima pel coll i l’increpava, l’altre detingut –que portava una bicicleta– va aprofitar per robar-li el telèfon i van marxar del lloc dels fets en direcció al barri de Sant Pere Màrtir.

Ràpidament, la víctima va alertar la Policia Municipal d’Olot que es van personar al lloc dels fets i va acompanyar-lo fins a les dependències policials. Va ser a la comissaria que els agents van poder localitzar el senyal de geolocalització i emplaçament del telèfon mòbil sostret.

A través de la posició del telèfon els agents van aconseguir enxampar els lladres a l’altura del camí de Teuleria. Un cop detinguts, van ser posats a disposició dels Mossos d’Esquadra. 
Arxivat a